ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κούμαν: «Όνειρο μου η Μπαρτσελόνα»

Όνειρο χαρακτήρισε την ενδεχόμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ολλανδίας ο προπονητής της Έβερτον, Ρόναλντ Κούμαν, ενώ απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο μετακίνησης του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ολλανδός τεχνικός, Ρόναλντ Κούμαν εξέφρασε την άκρατη επιθυμία του να προπονήσει κάποια στιγμή τόσο τη Μπαρτσελόνα όσο και την Εθνική Ολλανδίας, ενώ σχολίασε τα δημοσιεύματα που τον τοποθετούν ανάμεσα στους υποψήφιους διαδόχους του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της ομάδας.

«Αισθάνομαι κολακευμένος που με σκέφτονται. Άπαντες γνωρίζουν την αγάπη μου για το σύλλογο που ανδρώθηκα σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής. Είμαι πολύ φιλόδοξος άνθρωπος και ονειρεύομαι να προπονήσω τόσο την Μπαρτσελόνα όσο και την Εθνική Ολλανδίας», επισήμανε ο Ολλανδός.

Ακολούθως, ξεκαθάρισε ότι η αγάπη του για τους «μπλαουγκράνα» δεν του επιτρέπει επ' ουδενί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης

«Σέβομαι απεριόριστα την Ρεάλ σαν σύλλογο, αλλά κάποιος τόσο δεμένος με την Μπαρτσελόνα και την ιστορία της, όσο είμαι εγώ, δε θα μπορούσε να την προπονήσει».

 

ΕΒΕΡΤΟΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X