ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε ψυχιατρική κλινική εισήχθη ο Άαρον Λένον!

Σε ιατρικό κέντρο ψυχικής υγείας (Mental Health Act) νοσηλεύεται ο ποδοσφαιριστής της Έβερτον, Άαρον Λένον, όπως μετέδωσαν τα βρετανικά Μέσα και επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο 30χρονος εξτρέμ φέρεται να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό θέμα υγείας, το οποίο σχετίζεται με το άγχος και για αυτόν το λόγο η οικογένειά του ζήτησε από την ομάδα του να προφυλαχθεί από τη δημόσια έκθεση η παρούσα κατάσταση του -άλλοτε- Άγγλου διεθνή παίκτη.

Η επίσημη τοποθέτηση της Έβερτον για τον Λένον είναι η εξής:

«Ο Άαρον Λένον λαμβάνει επί του παρόντος προσοχή και φροντίδα για μία αρρώστια σχετική με το άγχος. Ο σύλλογος τον στηρίζει και η οικογένειά του έχει ζητήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή να γίνει σεβαστή η προσωπική του ζωή».

Τελευταία φορά που ο ποδοσφαιριστής πήρε χρόνο συμμετοχής με τα «ζαχαρωτά», ήταν στις 11/2 και το ισόπαλο 0-0 στο «Ρίβερσαϊντ» με αντίπαλο τη Μίντλεσμπρο, όταν ο Ρόναλντ Κούμαν τον πέρασε στο 73’ της αναμέτρησης στη θέση του Αντεμόλα Λούκμαν.

Έκτοτε, ο Λένον έκατσε μία φορά στον πάγκο δίχως να αγωνιστεί (στις 18/3 και το εντός έδρας 4-0 επί της Χαλ), ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια έμεινε εκτός αποστολής.

Πηγή: england365.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΒΕΡΤΟΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X