ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τους βάζει όλους κάτω ο Λουκάκου!

Μπορεί να είχε μείνει δίχως γκολ από τον περασμένο Μάρτιο, να είχαν περάσει περισσότερα από 1.000 λεπτά «ανομβρίας», όμως, στα 23 του, ο Ρομέλου Λουκάκου είναι πολύ καλύτερος απ' ότι ήταν άλλοι μεγάλοι αστέρες στην ίδια ηλικία! 

Ο Βέλγος επιθετικός της Έβερτον βρήκε τρεις φορές το δρόμο για τα δίχτυα στο παιχνίδι απέναντι στη Σάντερλαντ, στο «Στάδιο του Φωτός» για την 4η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, βάζοντας τέλος σε μια τρομερά κακή περίοδο για τον ίδιο.

Είχε να σκοράρει από τις 5 του περασμένου Μαρτίου, όταν τότε είχε πετύχει το ένα από τα δύο γκολ της Έβερτον, στην ήττα για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, τότε, από τη Γουέστ Χαμ με το τελικό 3-2 στο «Γκούντισον Παρκ».

Πέρασαν 1.139 για να ξαναβρεί στόχο κι όταν έγινε, «ξεμπούκωσε» για να φτάσει στο χατ-τρικ μέσα σε 11 λεπτά και τελειώσει τη Σάντερλαντ για να μετατρέψει το βράδυ της Δευτέρας σε μια εύκολη και όμορφη βραδιά για τα «ζαχαρωτά».

Στα 23 του, συνεχίζει ν' αποδεικνύει πως πρόκειται για εξαιρετικά αξιόπιστο φορ (άσχετα από την περίοδο ανομβρίας που πέρασε), δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε μεταγραφική περίοδο τ' όνομά του «παίζει» στη μεταγραφολογία, δεν είναι τυχαίο που έχει πεισμώσει έπειτα από την τροπή που πήρε η καριέρα του στη θητεία του στην Τσέλσι όπου έβλεπε να μην μπορεί να κερδίσει εμπιστοσύνη και αυτή τη στιγμή μπορεί να υπερηφανεύεται, βάζοντας τ' όνομά του πάνω από αυτά, άλλων σπουδαίων παικτών.

Έχει φτάσει στα 122 γκολ καριέρας μέχρι αυτή τη στιγμή, πολλά περισσότερα, δηλαδή, από αστέρες όπως οι Ρονάλντο (110), Σουάρες (107), Ρούνεϊ (100) και Ιμπραΐμοβιτς (65), όταν εκείνοι ήταν στην αντίστοιχη ηλικία με την τωρινή του Βέλγου επιθετικού της Έβερτον.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Τελευταία Ενημέρωση