ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ενδιαφέρον για Χαρτ

Τον παραγκωνισμό του βασικού τερματοφύλακα της εθνικής Αγγλίας και μέχρι την… έλευση του Γκουαρδιόλα και της Μάντσεστερ Σίτι, Τζο Χαρτ, θέλει να εκμεταλλευτεί η Έβερτον, αποκτώντας τον ως δανεικό από τους «πολίτες».

Ο Χαρτ είδε από τον πάγκο την πρεμιέρα της Σίτι με αντίπαλο τη Σάντερλαντ, καθώς ο τεχνικός της ομάδας του, Πεπ Γκουαρδιόλα, προτίμησε να ξεκινήσει τον Βίλι Καμπαγιέρο στο παιχνίδι, ο οποίος, μάλιστα, πραγματοποίησε μία πολύ σημαντική επέμβαση στο 41’ με το σκορ στο 1-0 (2-1 επικράτησε τελικά η Σίτι).


Το γεγονός αυτό, συν το ότι ο Καταλανός προπονητής δραστηριοποιείται για να φέρει στο «Έτιχαντ» έναν εκ των Κλαούντιο Μπράβο ή Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν από την Μπαρτσελόνα, κάνει πολύ πιο δύσκολη την αποστολή του 29χρονου Άγγλου να επανέλθει ως βασικός κάτω από την εστία της Μάντσεστερ Σίτι.

Έτσι, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για τα «ζαχαρωτά», προκειμένου να φέρουν τον Χαρτ στο «Γκούντισον Παρκ», έστω και ως δανεικό, μιας και ο παίκτης δένεται με συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΕΒΕΡΤΟΝ: Τελευταία Ενημέρωση