ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κούμαν: «Ψηλά την Έβερτον, όπως παλιά»

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Ρόναλντ Κούμαν! Με σκληρή δουλειά και συνεχή προσπάθεια να δει την Έβερτον να ζει στιγμές ανάλογες του ένδοξου παρελθόν της! 

Ο νέος τεχνικός των «ζαχαρωτών» δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα πρόκληση που παρουσιάστηκε στην καριέρα του, ενώ έδειξε να ποντάρει πολλά- στην προσπάθεια για την αγωνιστική ανάκαμψη- στη στήριξη των οπαδών!

«Το συναίσθημα είναι τρομερό. Ενθουσιάστηκα όταν ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με τον πρόεδρο και τον κ. Μοσίρι. Ενδιαφέρθηκα επίσης να ακούσω για το μεγάλο πρότζεκτ που έχουν για τα επόμενα χρόνια. Σαφώς και χαίρομαι πολύ που αποτελώ μέλος αυτού του πρότζεκτ. Πραγματικά το απολαμβάνω», τόνισε αρχικά ο νέος κόουτς των «ζαχαρωτών» και πρόσθεσε:

«Η φιλοδοξία μου είναι να περάσω στην ομάδα το πνεύμα νικητή που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο. Η Έβερτον έχει μεγάλη ιστορία και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να φτάσει στο επίπεδο που βρισκόταν στο παρελθόν. Η αποστολή μου είναι δύσκολη, όμως είμαι πεπεισμένος πως με τη βοήθεια των ανθρώπων που αποτελούν την ομάδα και τον κόσμο, όλα είναι πιθανά»!

Τι είναι, όμως, αυτό που έχει κάνει εντύπωση στον έμπειρο κόουτς από τη νέα του ομάδα; «Η ατμόσφαιρα του Γκούντισον Παρκ. Οι οπαδοί βρίσκονται πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι καλό για μια ομάδα, που θέλει δίπλα της τον 12ο παίκτη της. Όταν βρισκόμουν στη Σαουθάμπτον έζησα μια από τις χειρότερες εμπειρίες μου, όταν ηττηθήκαμε από την Έβερτον εντός έδρας. Οι οπαδοί της τότε αντιπάλου έφυγαν χαμογελαστοί. Αυτό θέλω να κάνουμε και τώρα σε κάθε παιχνίδι! Να δουλέψουμε σκληρά, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».

ΕΒΕΡΤΟΝ: Τελευταία Ενημέρωση