ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Χωρίς τη γνώμη Βενγκέρ η μεταγραφή Μαυροπάνου»

Δημοσίευμα αγγλικής εφημερίδας ανέφερε πως δεν ζητήθηκε η άποψη του Αρσέν Βενγκέρ για να προχωρήσει η Άρσεναλ στην απόκτηση του Ντίνου Μαυροπάνου!

Στο πλαίσιο της ανάδειξης του πόσο ισχυρός είναι πλέον ο Σβεν Μισλιντάντ στα ενδότερα της Άρσεναλ, ρεπορτάζ της εφημερίδας "Daily Mail" αναφέρει πως η απόκτηση του «δικού μας» Ντίνου Μαυροπάνου έγινε χωρίς την έγκριση του Αρσέν Βενγκέρ. 

Σημειώνοντας μάλιστα ότι ο Γερμανός νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των «κανονιέρηδων» όχι μόνο πήρε πάνω του την υπόθεση του 20χρονου αμυντικού, αλλά θα… πράττει αναλόγως και στο μέλλον! 

«Όποιος διαδεχτεί τον Βενγκέρ, δύσκολα θα έχει το πάνω χέρι στις μεταγραφές, όπως συνέβη τόσα χρόνια κατά τη δική του... βασιλεία. Αποδεικνύεται ότι η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου ολοκληρώθηκε χωρίς να ζητηθεί η γνώμη του 68χρονου. Ο Έλληνας αμυντικός έφτασε τον Ιανουάριο και έκανε ντεμπούτο στην ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι κατανοητό ότι ο Βενγκέρ δεν είχε καμία συμβολή στην απόφαση να αποκτηθεί ο πρώην αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα», έλεγε μεταξύ άλλων το… επίμαχο δημοσίευμα. 

Και συνέχιζε: «Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η μεταγραφή δείχνουν τη στρατηγική που θα χαράξει η Άρσεναλ στις μεταγραφικές κινήσεις από εδώ και πέρα. Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Σβεν Μισλιντάτ, έχει αποκτήσει τεράστια επιρροή από την άφιξή του, τον Νοέμβριο. Ο Μαυροπάνος αποκτήθηκε με δική του πρόταση. Ο Βενγκέρ προσπάθησε σκληρά να ελέγξει πλήρως τις κινήσεις ενίσχυσης της Άρσεναλ, ενώ ο Μισλιντάντ δεδομένα θα γίνει το αφεντικό στις μεταγραφές της ομάδας».

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X