ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πλησιάζει Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ

Κοντά στην απόκτηση του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται η Άρσεναλ σύμφωνα με σημερινά (16/1) δημοσιεύματα στην Αγγλία.

Κοντά στην απόκτηση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται η Άρσεναλ σύμφωνα με σημερινά (16/1) δημοσιεύματα στην Αγγλία.

Οι «κανονιέρηδες» βλέπουν το πρόσωπο του επιθετικού της Ντόρτμουντ τον ιδανικό αντικαταστάτη του «φευγάτου» Αλέξις Σάντσες και έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με τη γερμανική ομάδα. Οι Βεστφαλοί είναι θετικοί στην πώληση του παίκτη, αρκεί να ικανοποιηθούν οι οικονομικές τους απαιτήσεις, οι οποίες ανέρχονται στα 50 εκατομμύρια λίρες.

Ρόλο-κλειδί στην υπόθεση παίζει ο νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Άρσεναλ, Σβεν Μίσλιντατ, ο οποίος «μετακόμισε» από το Ντόρτμουντ στο Λονδίνο τον περασμένο Νοέμβριο και έχει δώσει στον Αρσέν Βενγκέρ τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ακόμα και για τον χαρακτήρα του Ομπαμεγιάνγκ.

Έτσι το όλο θέμα είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του και μάλιστα με θετική κατάληξη. Βέβαια μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και φυσικά να βγουν οι σχετικές ανακοινώσεις τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο για την περίπτωση Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ - Άρσεναλ.

Πηγή: england365.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X