ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Μπούβατς θα είναι ο νέος προπονητής της Άρσεναλ»

Το δεξί χέρι του Κλοπ φέρεται έτοιμο να πάρει τη θέση του Βενγκέρ.

Ο Ζέλικο Μπούβατς θα είναι ο νέος προπονητής της Άρσεναλ αντικαθιστώντας μετά από 22 χρόνια τον Αρσέν Βενγκέρ. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει δημοσίευμα της Pravda BL, της βοσνιακής εφημερίδας που είχε αποκαλύψει το 2015 ότι ο συγκεκριμένος προπονητής θα έφευγε από τη Ντόρτμουντ για να συνεργαστεί με τον Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ.

Ο 56χρονος Μπούβατς φέρεται να έχει ήδη αποφασίσει να φύγει από τους reds για να ακολουθήσει… σόλο καριέρα και η συγκεκριμένη εφημερίδα αναφέρει ως αποκλειστική πληροφορία πως θα πάρει τη θέση του Βενγκέρ έχοντας ήδη συμφωνήσει με την Άρσεναλ.

Το δημοσίευμα δεν έχει πάρει κάποια επίσημη μορφή (δεν επιβεβαιώθηκε από την ίδια την ομάδα ή από πηγές κοντά στην ομάδα), ενώ δεν υπάρχουν αναφορές στην Αγγλία που να συμβαδίζουν με αυτό. Βέβαια το γεγονός πως πρόκεiται για την εφημερίδα που αποκάλυψε το 2015 πως ο Κλοπ θα ήταν ο νέος τεχνικός της Λίβερπουλ και θα έφευγε απ' την Ντόρτμουντ δημιουργεί κάποια ερωτηματικά.

Για την ώρα όμως τίποτα δεν είναι επίσημο και αυτό είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει αρκετά το επόμενο διάστημα. Αν υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη τότε σαφώς και θα πρόκειται για την πρώτη βόμβα του φετινού καλοκαιριού. Αυτό όμως θα του δούμε σύντομa.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X