ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κοντά στο «deal» για Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ αποφάσισε να ανεβάσει την προσφορά της και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για την αγορά του Πιερ Ομπαμεγιάνγκ!

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανατροπή λίγο πριν την εκπνοή! Η Άρσεναλ αποφάσισε να ανεβάσει την προσφορά της και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για την αγορά του Πιερ Ομπαμεγιάνγκ! 

Επικαλούμενο αποκλειστικές του πληροφορίες το «SkySports» αναφέρει ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίστηκαν και χθες το βράδυ και όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξει συμφωνία! 

Οι Λονδρέζοι φαίνεται πως πείστηκαν να ικανοποιήσουν τα οικονομικά «θέλω» των Βεστφαλών, κάτι που σημαίνει ότι αύξησαν την προσφορά τους στις 60εκατ. λίρες (68.24 εκατ. ευρώ), όσα ακριβώς δηλαδή ζητούσε η ομάδα του Γκαμπονέζου επιθετικού. 

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία! Μία πηγή του «SkySports», μάλιστα, ανέφερε ότι ενδεχομένως… part of the deal να είναι και ο Ολιβιέ Ζιρού! 

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X