ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λακαζέτ: «Θέλω τίτλους με την Άρσεναλ»

Η Άρσεναλ απέκτησε τον Αλεξάντερ Λακαζέτ από την Λιόν έναντι 55 εκατ. ευρώ και έτσι έγινε ο επόμενος Γάλλος μετά τους Νικολά Ανελκά, Ολιβιέ Ζιρού και Τιερί Ανρί που θα ηγηθεί στην επίθεση των «κανονιέρηδων».

Ο 26χρονος δηλώνει μεταξύ άλλων χαρούμενος και υπερήφανος που υπέγραψε στην Άρσεναλ και είναι αποφασισμένος να κερδίσει τίτλους την επόμενη σεζόν.

«Θέλω να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι. Θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να φοράω αυτή την φανέλα. Θα κάνω ό,τι μπορώ ώστε να κατακτήσουμε τίτλους. Κατά την παιδική μου ηλικία, εξαιτίας του Τιερί Ανρί και άλλων Γάλλων ποδοσφαιριστών, ονειρευόμουν πάντα να παίξω σε αυτόν τον σύλλογο, οπότε αυτό το όνειρο εκπληρώθηκε.

Το γεγονός ότι ο προπονητής βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στην ομάδα, δείχνει ότι υπάρχει σταθερότητα και μου αρέσει αυτό. Επιπλέον, είναι εύκολο να προσαρμοστώ εδώ καθώς υπάρχουν μερικοί Γάλλοι ποδοσφαιριστές. Κατά την γνώμη μου, η Άρσεναλ είναι ο σύλλογος που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Αγγλία, για αυτό ήθελα πραγματικά να έρθω εδώ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση