ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλει τον Λακαζέτ ο Βενγκέρ, βάζει... εμπόδια η Λιόν

Ούτε... ευρώ κάτω από τα 50 εκατομμύρια δεν θα πέσει η Λιόν για να παραχωρήσει τον Αλεξάντρ Λακαζέτ, για τον οποίο ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει να κάνει δυναμική προσπάθεια. «Όπλο» των Γάλλων και του προέδρου του συλλόγου, Ζαν Μισέλ Ολάς, η... Ατλέτικο.  

Ο Γάλλος επιθετικός θα μπορούσε να έχει ήδη μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό των «ροχιμπλάνκος» και μάλιστα με 65 εκατ.ευρώ, όπως δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των «λιονέ», όμως, το μεταγραφικό εμπάργκο οδήγησε την υπόθεση σε «ναυάγιο».

Η Άρσεναλ βρήκε ευκαιρία, ο Βενγκέρ μίλησε με τον Ζεράρ Ουγιέ (που λειτουργεί ως σύμβουλος του προέδρου Λιόν) και άφησε να εννοηθεί ότι οι «κανονιέρηδες» θα... δηλώσουν συμμετοχή στη διεκδίκηση του Λακαζέτ, ωστόσο, ίσως χρειαστεί να παίξουν... σκληρό πόκερ.

Ο παίκτης δείχνει να θέλει Ατλέτικο, ο Ζαν Μισέλ – Ολάς ξέρει τα ποσά που μπορούν να προσφέρουν οι Ισπανοί ακόμα και τον προσεχή Ιανουάριο όταν επιτέλους θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές και οι Γάλλοι θα περιμένουν να δουν σε τι οικονομικά επίπεδα μπορεί να φτάσει η Άρσεναλ.  

Πηγή: england365.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X