ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Ψήνουν» ανταλλαγή Ζιρού – Λακαζέτ

Εφραίμ Γεωργίου

Δύσκολα θα συνεχίσει στην Άρσεναλ ο Ολιβιέρ Ζιρού, μιας και όπως δήλωσε ο ίδιος δεν προτίθεται να διαλύσει την καριέρα του μένοντας στον πάγκο των «Κανονιέρηδων». Η δήλωση του αυτή τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων με την Γουέστ Χαμ να μπαίνει ζεστά στο παιχνίδι για τον 30χρονο. Όμως στην Άρσεναλ φαίνεται πως έχουν άλλα πλάνα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Αγγλικό τύπο, ο Ζιρού θα αποτελεί ένα κομμάτι της αποπληρωμής για την μεταγραφή του Αλεξάντερ Λακαζέτ. Ο Βενγκέρ έχει ξεχωρίσει τον 26χρονο επιθετικό ο οποίος όμως εκτιμάτε περίπου στα 67 εκατ. λίρες. Έτσι στην Άρσεναλ εξετάζουν την περίπτωση ο Ζιρού και κάποια χρήματα να είναι αρκετά για να κάνουν «Κανονιέρη» τον Λακαζέτ.

Βέβαια η ομάδα του Βενγκέρ δεν παίζει μόνη της για την περίπτωση Λακαζέτ. Πολλοί σύλλογοι έχουν βολιδοσκοπήσει την περίπτωση Λακαζέτ και μια εξ αυτών ήταν και η Λίβερπουλ. Όμως η τιμή του φαίνεται να αποτελεί τροχοπέδι για όποια ομάδα τον επιθυμεί. Το 67 εκατ. λίρες δεν είναι ένα μικρό ποσό και η μεταγραφή του Λακαζέτ σαφώς και εμπεριέχει και ρίσκο. Βέβαια όταν ένας επιθετικός μετρά 37 τέρματα σε 45 συμμετοχές τότε σαφώς και αποτελεί ένα σπουδαίο παίκτη.

Μάλιστα τα τελειώματα δεν είναι το μοναδικό θετικό στοιχείο του Λακαζέτ. Ο 25χρονος επιθετικός σουτάρει πολύ δυνατά από μακριά, έχει εξαιρετική ντρίμπλα και σπάζει καταπληκτικά τη μπάλα. Είναι μια περίπτωση που σαφώς θα απασχολήσει πολύ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X