ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To αφήνει στον… ατζέντη του ο Σάντσες!

Ως απόλυτο υπεύθυνο για τις όποιες νέες συζητήσεις προκύψουν με την Άρσεναλ, ή τις πιθανές διαπραγματεύσεις με κάποιον άλλο σύλλογο, έχρισε τον μάνατζερ του ο Αλέξις Σάντσες, ενόψει των επόμενων ημερών και των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα της Χιλής.

Ο 28χρονος άσος θα βρίσκεται σε λίγες ημέρες στη Ρωσία μαζί με την πρωταθλήτρια της Νοτίου Αμερικής, Χιλή, για το Kύπελλο Συνομοσπονδιών (17/6-2/7), αφήνοντας προς το παρόν τις οποιεσδήποτε εξελίξεις στον ατζέντη του, τη γνώμη του οποίου φέρεται πως εμπιστεύεται με κλειστά μάτια…

«Θα δω με το τι θα κάνει ο ατζέντης μου. Για τώρα, επικεντρώνομαι στο Confederations Cup στην Ρωσία και στο να τα πάω καλά.

Η αλήθεια είναι πως ο ατζέντης μου θα εξετάσει το θέμα. Γνωρίζει και θα καθίσει κάτω μαζί με τον σύλλογο για να δει την καλύτερη επιλογή για μένα. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο την εθνική ομάδα», σχολίασε ο Χιλιανός επιθετικός.

Στο «κόλπο» για την απόκτηση του έχει μπει αισίως και η Μπάγερν Μονάχου, την στιγμή που στην Αγγλία θεωρούν πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει αρκετές πιθανότητες ώστε να τον «κλέψει» από την Άρσεναλ…

Πηγή: england365.gr

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση