ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπάτζετ 100 εκ. για μεταγραφές!

Αποφασισμένη να βάλει αυτή τη φορά το χέρι  βαθιά στην τσέπη είναι η διοίκηση της Άρσεναλ, με στόχο την καλύτερη δυνατή ενίσχυση της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε περίπτωση λοιπόν που ο Αρσέν Βενγκέρ μείνει και για την νέα χρονιά στους «κανονιέρηδες», κάτι που θα αποφασιστεί την προσεχή Τετάρτη (κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει), θα έχει στην διάθεση του τουλάχιστον 100 εκ. λίρες ώστε να ξοδέψει σε μεταγραφές όπως εκείνος επιθυμεί!

Λόγω και της αποτυχίας να εξασφαλίσει εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από πολλά χρόνια, στην Άρσεναλ θέλουν να διατηρήσουν ανταγωνιστική την ομάδα, στοχεύοντας στην άμεση επιστροφή της στην κορυφαία τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.

Μεταγραφικούς στόχους των Λονδρέζων αποτελούν αυτή τη στιγμή οι Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Κρις Σμόλινγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Τοργκάν Αζάρ (Γκλάντμπαχ).

Παράλληλα, πολλά θα εξαρτηθούν και από το ποίοι εντέλει θα παραμείνουν ή θα αποχωρήσουν από το «Emirates», καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το τι θα συμβεί με τους Αλέξις Σάντσες, Μεσούτ Εζίλ, Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερνλεϊν και για το αν θα ανανεώσουν τις συμφωνίες τους, ενώ αρκετοί παίκτες, όπως οι Ματιέ Ντεμπισί, Νταβίντ Οσπίνα και Κίραν Γκιμπς είναι πιθανό να αποτελέσουν παρελθόν και να πουληθούν.

Πηγή: england365.gr

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση