ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αμφίβολος για τον τελικό ο Μουστάφι!

Ένας ακόμη... πονοκέφαλος προστέθηκε ενόψει του τελικού Κυπέλλου για τον Αρσέν Βενγκέρ, καθώς, όπως μεταφέρουν τα βρετανικά Μέσα, ο στόπερ της Άρσεναλ, Σκοντράν Μουστάφι υπέστη διάσειση και είναι πολύ πιθανό να λείψει από την αναμέτρηση του επόμενου Σαββάτου (27/5) στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στη συμπολίτισσα, Τσέλσι.

Ο Γερμανός διεθνής μπακ τραυματίστηκε στο κεφάλι του κατά τη διάρκεια του ματς πρωταθλήματος της περασμένης Τρίτης (16/5) με αντίπαλο τη Σάντερλαντ, ενώ στη χθεσινή (21/5) αναμέτρηση με την Έβερτον έμεινε εκτός αποστολής, εξαιτίας του συγκεκριμένου προβλήματος.

Εκεί, λοιπόν, που ο Αλσατός τεχνικός φαινόταν πως έβρισκε τη «συνταγή» για να... δέσει την οπισθοφυλακή του και λίγο πριν το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στους πρωταθλητές Αγγλίας «μπλε», ήρθε η χθεσινή κόκκινη κάρτα του βασικού στόπερ κι ενός εκ των αρχηγών των «κανονιέρηδων», Λοράν Κοσιελνί που θα του στερήσει τη συμμετοχή του στον τελικό, το τράβηγμα που ένιωσε ο Γκάμπριελ και αντικαταστάθηκε στο 53’ του αγώνα με τα «ζαχαρωτά» από τον Περ Μερτεζάκερ (αν και τελευταία αγωνιστική, έκανε το ντεμπούτο του για φέτος μετά το σοβαρό του τραυματισμό στο γόνατο, κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία), αλλά και η είδηση για την κατάσταση του Μουστάφι, ώστε να επιτείνουν τον προβληματισμό στο στρατόπεδο των Λονδρέζων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να προλάβει τον τελικό του FA Cup, όμως μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να επανεξεταστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του, ώστε να ληφθεί και η οριστική απόφαση για τη συμμετοχή του ή μη.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση