ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Βενγκέρ προειδοποίησε την Τσέλσι

Ό Αρσέν Βενγκέρ προειδοποίησε την πρωταθλήτρια Τσέλσι για το δύσκολο έργο της υπεράσπισης του τίτλου της την ερχόμενη σεζόν, αγωνιζόμενη παράλληλα και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Τσέλσι εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την απουσία της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κατακτώντας με σχετική ευκολία το φετινό τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έσπευσε να προειδοποιήσει τους «Μπλε» για τη δυσκολία που θα αντιμετωπίσουν την επόμενη σεζόν λόγω Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας δύο αγώνες την εβδομάδα.

«Η Τσέλσι τα κατάφερε περίφημα αλλά δεν είναι τυχαίο ότι τις δύο τελευταίες σεζόν το πρωτάθλημα έχει καταλήξει σε ομάδα που δεν αγωνίζεται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ακολουθεί μία διαφορετική σεζόν για αυτούς, με δύο αγώνες την εβδομάδα».

Έπειτα αναφέρθηκε στο πλεονέκτημα που έχουν έτεροι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα χαμηλότερου ανταγωνισμού, εν αντιθέσει με τους αγγλικούς συλλόγους.

«Αισθάνομαι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να νικήσει παιχνίδια στην Ισπανία αγωνιζόμενη σε χαμηλότερο επίπεδο. Το ίδιο ισχύει και για την Μπάγερν που κυριαρχεί στην Μπουντεσλίγκα».

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση