ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν... χάρισε κάστανα! (vid)

Παρουσιάζοντας ένα καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, η Άρσεναλ... δεν χάρισε κάστανα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με το 2-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον για εξ’ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής και ξεπέρασε τους “κόκκινους διαβόλους” στην βαθμολογία, καταλαμβάνοντας την 5η θέση σε ίσο αριθμό αγώνων.

Το σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ έφτασε τους 66 βαθμούς, χτίζοντας διαφορά ενός βαθμού από τον άμεσο διώκτη της μετά από 35 παιχνίδια (σ.σ έχουν παιχτεί κανονικά 36) και πλέον βρίσκεται σε θέση ισχύος για την πεντάδα, συνεχίζοντας καλώς μετά και τη νίκη με το ίδιο σκορ στο “Ολντ Τράφορντ”.

Στο αγωνιστικό, το πρώτο ημίχρονο απλώς κύλησε για τις δύο ομάδες, που δεν είχαν ιδιαίτερες στιγμές πλην μίας για την κάθε πλευρά. Πρώτοι απείλησαν οι φιλοξενούμενοι με τον Άαρον Ράμσεϊ να μην βρίσκει το “κάδρο” της εστίας έπειτα από ενέργεια του Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, ο οποίος λίγο μετά το μισάωρο πέρασε εκτός εξαιτίας τραυματισμού, με τον Έκτορ Μπεγιερίν να παίρνει την θέση του.

Όσον αφορά την πιο κλασσική ευκαιρία της Σαουθάμπτον, αυτή ήρθε με τον έναν εκ των πιο καλών παικτών της φέτος, τον Νέιθαν Ρέντμοντ, που είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο απλωμένο χέρι του Πετρ Τσεχ και εν συνεχεία στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η Άρσεναλ μπήκε αποφασισμένη να μην αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία της να περάσει την Γιουνάιτεντ, κάνοντας το πρώτο βήμα με την συμπλήρωση μιας ώρας. Ποιος άλλος; Μα φυσικά ο Αλέξις Σάντσες, που τροφοδοτήθηκε από τον άλλο μεγάλο σταρ της ομάδας, Μεσούτ Εζίλ, για να χορέψει την αντίπαλη άμυνα και να στείλει την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα. Με τον Γουόρντ-Πρόουζ να χάνει σημαντική στιγμή για να ισοφαρίσει, η δουλειά για την ομάδα του Αλσατού έγινε με τη “χρυσή” όπως αποδείχθηκε αλλαγή, το Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο χορτάρι (83’) βρέθηκε στην πορεία του γεμίσματος του Ράμσεϊ και πέτυχε ακόμη ένα γκολ στην καριέρα του με το κεφάλι.

 

Πηγή: england365.gr

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση