ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κοιτάει Τουράν η Άρσεναλ

Ο Αρντά Τουράν αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Άρσεναλ το προσεχές καλοκαίρι, με τον μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα να δείχνει τάσεις φυγής από τον σύλλογο της Μπαρτσελόνα.

Ο Αρντά Τουράν θέλει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, και θεωρεί την Άρσεναλ ιδανική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Την φετινή σεζόν, ο Τουράν μετράει 13 γκολ σε 30 αγώνες, αλλά ο χρόνος που αγωνίζεται δεν είναι αυτός που επιθυμεί ο ίδιος.

Οι "κανονιέρηδες" την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού έχουν σκοπό να κάνουν αρκετές κινήσεις με στόχο, την επόμενη χρονιά να είναι περισσότεροι ανταγωνιστικοί. Βέβαια δεν είναι μόνο η Άρσεναλ που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, καθώς ήδη αρκετές ομάδες έχουν τον έχουν συμπεριλάβει στην λίστες τους.

Ο Αρσέν Βενγκέρ θεωρεί, ότι ο Τούρκος μπορεί να κάνει την διαφορά και να δώσει ποιότητα στην ομάδα του, και έχει δώσει στους ιθύνοντες του συλλόγου το πράσινο φως για την απόκτηση του. Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του λήγει το 2020, με την ρήτρα αποδέσμευσης του να είναι στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση