ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Wenger-Out»! (pics)

Αμετάπειστοι από το βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια της Άρσεναλ φαίνεται πως είναι αρκετοί οπαδοί των «κανονιέρηδων», οι οποίοι... φωταγώγησαν το «Έμιρεϊτς», το ιστορικό «Χάιμπουρι», αλλά και το γνωστό αξιοθέατο του Λονδίνου, «Μαρμπλ Άρτς» με το σύνθημα «Wenger-Out».

Μπορεί, λοιπόν, η Άρσεναλ να έχει σημειώσει μια μικρή πρόοδο στις πιο πρόσφατες υποχρεώσεις, με αποκορύφωμα την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Κυριακή (23/4), αυτό ωστόσο, δεν άλλαξε την πάγια εδώ και αρκετό καιρό άποψη αρκετών οπαδών του συλλόγου, οι οποίοι θεωρούν επιτακτική ανάγκη την αντικατάσταση του Αλσατού τεχνικού.

Έτσι, οι φίλοι της ομάδας που διαφωνούν με την παραμονή του Αρσέν Βενγκέρ φρόντισαν να... διατρανώσουν την άποψή τους σε όλο τον κόσμο της αγγλικής πρωτεύουσας, μιας και, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, δεν αρκέστηκαν να στείλουν το μήνυμά τους στο νέο («Έμιρεϊτς») και το παλιό («Χάιμπουρι» που είναι πλέον μουσείο) «σπίτι» της Άρσεναλ, αλλά και σε ένα από τα γνωστότερα μνημεία της χώρας, το «Μάρμπλ Άρτς», το οποίο και βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X