ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν θα ανοίξω τα ταμεία για Σάντσες»!

Καλός, χρυσός ο Αλέξις Σάντες, αλλά όσο είναι στο χέρι του Αρσέν Βενγκέρ δεν πρόκειται να του προταθεί... ηγεμονικό συμβόλαιο! 

Καλός, χρυσός ο Αλέξις Σάντες, αλλά όσο είναι στο χέρι του Αρσέν Βενγκέρ δεν πρόκειται να του προταθεί... ηγεμονικό συμβόλαιο! Ο προπονητής της Άρσεναλ ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να ανοίξει τα ταμεία του συλλόγου για να πείσει τον Χιλιανό επιθετικό να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα! 

Όλα αυτά με αφορμή τις φήμες ότι η Μάντσεστερ Σίτι προτίθεται να προσφέρει στον διεθνή σταρ έως και 300.000 λίρες την εβδομάδα για να τον πάρει στο «Etihad»! 

«Ορισμένοι μου λένε να δώσω στον Σάντσες ό,τι μου ζητήσει. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, δεν σέβεσαι το balance των αμοιβών και βάζεις σε κίνδυνο την ομάδα. Προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η ομάδα», τόνισε αρχικά ο Αλσατός τεχνικός και συνέχισε: 

«Αντιλαμβάνομαι ότι και ο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές είναι προτεραιότητα για έναν σύλλογο, όμως στο τέλος της ημέρας, μπορείς να τους πληρώσεις μόνο έως εκεί που αντέχεις. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι η μοντέρνα ζωή είναι κάπως διαφορετική. Ανέκαθεν είχαμε πρόγραμμα στις αμοιβές, όμως πλέον οι ποδοσφαιριστές λαμβάνουν πολλά χρήματα. 

Θα λειτουργήσουμε, όπως πάντα. Θα πρέπει αρχικά να σκεφτούμε τις οικονομικές μας δυνατότητες και να διατηρήσουμε ισορροπία στα συμβόλαια όλης της ομάδας. Τι μόνο σίγουρο είναι πως αυτά που πληρώνουμε τώρα σε μια εβδομάδα, πριν 20 χρόνια τα έπαιρναν σε έναν χρόνο». 

 

Πηγή:england365.gr

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση