ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βενγκέρ: «Στόχος η τετράδα»

H ήττα της Άρσεναλ από την Κρίσταλ Πάλας (3-0) την περασμένη Δευτέρα, την άφησε στην 6η θέση της βαθμολογίας και στο -7 από την 4η θέση. Παρά το γεγονός αυτό, ο Αρσέν Βενγκέρ σημειώνει πως οι «κανονιέρηδες» μπορούν ακόμα να τα καταφέρουν και να βρεθούν εντέλει στην τελική τετράδα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, ενώ σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως κατάληξης, θα «παλέψουν» με όλες τους τις δυνάμεις.

«Μπορεί να φτάσουμε εκεί, μπορεί και όχι, αλλά το μόνο μας μέλημα είναι να πιστέψουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Γι’ αυτό πρέπει να εστιάσουμε όλη μας την προσοχή εκεί. Δεν είναι ο φόβος της αποτυχίας αλλά η επιθυμία να τα καταφέρουμε, είναι μεγάλη πρόκληση φυσικά για μας. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδέχεσαι πως μπορεί να χάσεις ή να κερδίσεις, αλλά πρέπει πάντα να δίνεις τα πάντα για να κερδίσεις το επόμενο παιχνίδι.

Δεν ήταν και οι καλύτερες μέρες για μας προφανώς. Οι κακές μέρες είναι μέρος της δουλειάς μας, πρέπει απλά να προετοιμάζεσαι και να είσαι σίγουρος πως θα αντιδράσεις. Ό,τι αποτέλεσμα και αν φέρουμε, θέλουμε να παίζουμε με πίστη και ενέργεια», ανέφερε ο Αλσατός τεχνικός, αν αναμονή της αναμέτρησης με την Μίντλεσμπρο.

Σχετικά με τις φήμες που θέλουν να γίνεται ο Αλέξις Σάντσες ο πλέον ακριβοπληρωμένος παίκτης των «κανονιέρηδων», με εβδομαδιαίες αποδοχές της τάξης των 300.000 λιρών σε νέο συμβόλαιο που θα του προταθεί, είπε: «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω πως προσφέραμε κάτι τέτοιο. Όπως κάνουμε πάντα, θα δούμε τα οικονομικά μας δεδομένα και θα κανονίσουμε αναλόγως τις πληρωμές για το ρόστερ μας».

Έχουμε την ευκαιρία να έχουμε πίσω στις προπονήσεις σήμερα τους Τσεχ και Κοσιελνί. Αν οι εξετάσεις είναι θετικές, θα είναι στο ρόστερ για την Δευτέρα. Οι Οσπίνα και Λούκας είναι εκτός», πρόσθεσε τέλος για τους τραυματίας της ομάδας και τις όποιες επιστροφές.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X