ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οιωνοί αλλαγής

Η πίεση και η κριτική προς το πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ γιγαντώνεται μετά και την τελευταία ήττα της Άρσεναλ με 3-0 από την «γειτόνισσα» Κρύσταλ Πάλας.

Η εικόνα των «κανονιέρηδων» είναι αποκαρδιωτική και πιθανότατα η χειρότερη της τελευταίας 20ετίας που βρίσκεται ο Αλσατός στον πάγκο της ομάδας.

Πολλοί είναι αυτοί που πλέον τα ρίχνουν και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού δείχνουν αδιάφοροι ή ανήμποροι να αναστρέψουν τα πράγματα.

Πλέον η αλλαγή είναι κοντά και αυτό φανερώνεται και από τους αριθμούς που… ως συνήθως μας λένε την αλήθεια. Η «αχίλλειος πτέρνα» της ομάδας είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια και αυτό αποτυπώνεται τέλεια από τα παρακάτω στατιστικά.

-Για πρώτη φορά ο Βενγκέρ στην θητεία του στην Άρσεναλ δέχεται τέσσερις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες.

-Αυτό είναι το χειρότερο σερί που τρέχει η ομάδα από το 1995, όταν στον πάγκο της ομάδας καθόταν Στιούαρτ Χιούστον.

-Από το μακρινό 1929,είχε να δεχθεί τρία γκολ σε τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια (Τσέλσι, Λίβερπουλ, Γουέστ Μπρόμ, Κρύσταλ Πάλας).

-Στα οχτώ τελευταία παιχνίδια μακριά από το Emirates έχει 5 ήττες, μια λιγότερη από τον ουραγό της βαθμολογίας Σάντερλαντ.

-Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Βενγκέρ με αντίπαλο την Πάλας.

Οι παραπάνω «οιωνοί» είναι αυτοί που σηματοδοτούν και επίσημα ότι η αλλαγή είναι προ των πυλών και ότι αναζητείται τέλος στην κατρακύλα της ομάδας από το Λονδίνο, είτε με τον Βενγκέρ στον πάγκο, είτε χωρίς αυτόν.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση