ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στηρίζει Βενγκέρ ο Ράμσεϊ

Δεν συντάσσεται με την άποψη των φιλάθλων την Άρσεναλ, που επιθυμούν την αποχώρηση του Αρσέν Βεγνκερ από τον πάγκο της ομάδας, ο Άαρον Ράμσεϊ.

Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των «κανονιέρηδων» το τελευταίο διάστημα, έχουν «φουντώσει» τις φωνές που επιθυμούν την απομάκρυνση του Αλσάτου τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου.

Με την άποψη αυτή δεν συμφωνεί ο Ουαλός μεσοεπιθετικός, ο οποίος σε δηλώσεις του στα αγγλικά Μέσα, εξέφρασε την ευχαρίστηση του να δουλεύει υπό τις οδηγίες του Γάλλου προπονητή και τόνισε πως οι παίκτες θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν, για να ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

«Ο Βενγκέρ είναι ο προπονητής μας και μας κάνει πολύ χαρούμενους να παίζουμε για χάρη του. Είναι καταπληκτικός προς εμάς και ελπίζουμε να του το ανταποδώσουμε, τελειώνοντας τη φετινή σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» ήταν τα λόγια του 26χρονου παίκτη ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε «είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, και οφείλουμε να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Υπάρχει πολύ φιλολογία αυτή την περίοδο, ωστόσο εμείς πρέπει να κάνουμε το χρέος μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι».

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση