ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θέλει να μείνει ο Αλέξις, αλλά κοιτάει και Τσέλσι

Σε πραγματικό σίριαλ έχει μετατραπεί η παραμονή του Αλέξις Σάντσεζ στην Άρσεναλ με τα σενάρια στον αγγλικό τύπο να δίνουν και να παίρνουν όσον αφορά το μέλλον του.

Ο Χιλιανός σταρ έχει κάνει ξεκάθαρο ότι θέλει να παίζει σε ομάδα που πρωταγωνιστεί και διεκδικεί τίτλους και πως αυτό αποτελεί την προτεραιότητά του για να πάρει την απόφαση σχετικά με τη φανέλα που θα επιλέξει να φορά από το 2018 και μετά.

Μάλιστα, έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν μια άλλη ομάδα του Λονδίνου, την Τσέλσι, να μπαίνει γερά στο παιχνίδι της απόκτησής του. Οι «Μπλε» έχουν όλα όσα θέλει ο Αλέξις: διεκδικούν τίτλους, έχουν αγωνιστική πειθαρχία και πνεύμα νικητή.

Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους είναι άλλες δύο ομάδες που «γλυκοκοιτάζουν» τον Χιλιανό επιθετικό και ελπίζουν πως η Άρσεναλ θα προτιμήσει να τον πουλήσει σε ομάδα του εξωτερικού παρά σε κάποια βασική της αντίπαλο για τη διεκδίκηση της Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο, ο Αλέξις έχει δηλώσει στο παρελθόν πως του αρέσει η ζωή στο Λονδίνο και ότι δεν θα ήθελε να το αποχωριστεί. Και αυτό είναι αρκετό για να φουντώνουν τα σενάρια σχετικά με μια ενδεχόμενη μετακίνησή του λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά από το Έμιρεϊτς...

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση