ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν είναι εύκολο για τετράδα»

Αν και επί 20 συναπτά έτη, η Άρσεναλ βρίσκεται σταθερά μέσα στην πρώτη τετράδα, φέτος τα πράγματα έχουν... δυσκολέψει, ο Αρσέν Βενγκέρ έστειλε μήνυμα προς τους οπαδούς, πως το εν λόγω επίτευγμα μόνο εύκολο δεν είναι. Τι είπε για τον Σάντσες.

Μόνο εύκολο δεν είναι για την Άρσεναλ να βρεθεί για... 21η σερί χρονιά στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ

«Το να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα είναι μία καλή πρόκληση, αλλά νομίζω ότι είναι εξαιρετικά πιθανό. Το έχω κάνει για 20 χρόνια και μοιάζει σαν τίποτα. Ξαφνικά, γίνεται σημαντικό, επομένως είμαι αρκετά ευχαριστημένος που ο κόσμος καταλαβαίνει ότι δεν είναι τόσο εύκολο, όσο μοιάζει»

Πέρα από την πορεία της ομάδας, ο Αλσατός κόουτς μίλησε και για το ζήτημα που έχει προκύψει με την ανανέωση του συμβολαίου του Αλέξις Σάντσες:

«Δεν βλέπω για ποιο λόγο γίνονται αυτές οι συζητήσεις. Είμαστε επαγγελματίες παίκτες του ποδοσφαίρου. Η δουλειά μας είναι να κάνουμε έργο όσο βρισκόμαστε κάπου. Δεν καταλαβαίνω την ανησυχία 1,5 χρόνο πριν τη λήξη των συμβολαίων. Είναι κόντρα στο τι σημαίνει επαγγελματίας»

Σχετικά με τον τραυματισμό του Λοράν Κοσιελνί στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, τα νέα δεν είναι θετικά:

«Είναι σίγουρα σοβαρό. Αν έχει σπάσει μερικές ίνες του τένοντά του θα μπορούσε να λείψει κάμποσες εβδομάδες. Αν είναι απλώς μια φλεγμονή θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας».

 

Πηγή:england365.gr

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση