ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σύντομα η απόφαση του Βενγκέρ

Ευχαριστημένος με το γεγονός πως η Άρσεναλ δεν ηττήθηκε σήμερα από τη Σίτι εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, τονίζοντας για μία ακόμα φορά πως η απόφαση για το μέλλον του στον πάγκο των «κανονιέρηδων» θα ληφθεί σύντομα.
Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Αλσατός τεχνικός επαίνεσε τους παίκτες του για την ψυχή που έδειξαν στο σημερινό παιχνίδι και το γεγονός πως δεν συμβιβάστηκαν με την ήττα. Παράλληλα, πρόσθεσε πως ο Λοράν Κοσιελνί έχει πρόβλημα στον Αχίλλειο, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό το διάστημα απουσίας του.
«Βρισκόμαστε σε μία σκληρή μάχη για την τετράδα. Είμαι επαγγελματίας και έχω δείξει πόσο πιστός είμαι. Αγαπώ την ομάδα, δεν ξέρω για πόσο ακόμα είμαι εδώ, αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στο μυαλό μου. Η απόφαση θα παρθεί σύντομα», δήλωσε αρχικά ο Βενγκέρ.
«Δεν ήμασταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λόγω της πίεσης αλλά δείξαμε ψυχική δύναμη και δεν τα παρατήσαμε. Η ισοπαλία δεν είναι καλή λύση για καμία από τις δύο ομάδες. Είναι το ελάχιστο που χρειαζόμασταν σήμερα. Ψυχολογικά ήταν σημαντικό να μη χάσουμε», πρόσθεσε.
Πηγή: england365.gr

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση