ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Βενγκέρ είναι η Άρσεναλ»

Ο Λούκας Ποντόλσκι ρωτήθηκε μετά το φιλικό ματς Γερμανία – Αγγλία για τον πρώην προπονητή του στην Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, τονίζοντας πως θα είναι δύσκολο να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. 

Ο Λούκας Ποντόλσκι είναι το πρόσωπο της ημέρας μετά την χθεσινή του – τελευταία- παράσταση με την φανέλα της εθνικής Γερμανίας, κατά την οποία μάλιστα σκόραρε δίνοντας τη νίκη στην «νασιοναλμάνσαφτ» ενάντια στην Αγγλία. 

Ο έμπειρος στράικερ ρωτήθηκε μετά τον αγώνα για την κατάσταση που επικρατεί στην Άρσεναλ, οι οπαδοί της οποία ζητούν την απομάκρυνση του Αρσέν Βενγκέρ. 

«Παρακολουθώ τι γίνεται στην ομάδα, αν όχι ζωντανά, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει» δήλωσε ο 31χρονος επιθετικός της Γαλατασαράι, ο οποίος πρόσθεσε πως «ο Βενγκέρ είναι καλός τύπος και καλός προπονητής, οδήγησε την Άρσεναλ απ’ το απόλυτο τίποτα στις επιτυχίες. Είναι ενδιαφέρον το τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες». 

Κλείνοντας, ο Ποντόλσκι ανέφερε πως «θα είναι δύσκολο να αντικατασταθεί ο Βενγκέρ. Είναι η Άρσεναλ». 

Θυμίζουμε πως ο Γερμανός επιθετικός αγωνίστηκε στην Άρσεναλ την τριετία 2012-2015, σκοράροντας 31 φορές σε 82 ματς και κατακτώντας ένα Κύπελλο Αγγλίας το 2014.

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X