ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσακωμός και ένταση

Τρικυμία στην Άρσεναλ με τον Αλέξις Σάντσες να μένει στον πάγκο στο ματς με τη Λίβερπουλ λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς στην προπόνηση πριν το παιχνίδι στο Άνφιλντ.

αιρετικά αβέβαιο θεωρείται πλέον το μέλλον του Αλέξις Σάντσες στην Άρσεναλ μετά το κρούσμα απειθαρχίας από την πλευρά του Χιλιανού άσου στην προπόνηση της ομάδας πριν από το σαββατιάτικο ματς με τη Λίβερπουλ.

Αρκετοί απόρησαν με το γεγονός ότι ο Σάντσες δεν ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της Άρσεναλ στο Άνφιλντ με τις κριτικές να στρέφονται προς το πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ γι' αυτήν την επιλογή. Ωστόσο, ο Αλσατός είχε τους δικούς του λόγους και ήταν μία απόφαση που δεν πάρθηκε τυχαία.

Όπως έγινε γνωστό, ο Χιλιανός άσος τσακώθηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης πριν το παιχνίδι με κάποιον από τους συμπαίκτες του, αποχωρώντας μάλιστα από την προπόνηση! Όταν οι συμπαίκτες του πήγαν να συζητήσουν μαζί του το περιστατικό στα αποδυτήρια, τότε ο Σάντσες αντάλλαξε... βαριές κουβέντες με κάποιους από αυτούς, βγαίνοντας εκτός εαυτού!

Ο Χιλιανός άσος φέρεται να είναι δυσαρεστημένος στην Άρσεναλ λόγω και της πορείας των Κανονιέρηδων τη φετινή σεζόν και πλέον το μέλλον του στο Βόρειο Λονδίνο φαντάζει εξαιρετικά αβέβαιο.

Άλλωστε το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018 και παρά το γεγονός ότι η Άρσεναλ προσπαθεί εδώ και μήνες να του το ανανεώσει, εκείνος δεν υπογράφει. Την ίδια στιγμή Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζουν διακριτικά την περίπτωσή του.

Ο Βενγκέρ, μετά το τέλος του αγώνα στο Άνφιλντ, είχε δικαιολογήσει την απόφασή του να μην ξεκινήσει τον Σάντσες για λόγους τακτικής, ωστόσο όπως αποδείχτηκε η συμπεριφορά του Χιλιανού άσου ήταν αυτή που τον άφησε στον πάγκο και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

www.sdna.gr 

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση