ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βενγκέρ: «Ο Λούκας δικαιούται περισσότερες ευκαιρίες»

H Άρσεναλ προκρίθηκε χθες στους «8» του FA Cup επικρατόντας με 0-2 της Σάτον, με τον Λούκας Πέρεθ να ανοίγει το σκορ, πετυχαίνοντας ένα αξιοσημείωτο κατόρθωμα, το να έχει σημειώσει γκολ και στις τέσσερις διοργανώσεις (Premier League, Champions League, FA Cup και League Cup).

Τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ και της Λα Κορούνια να αποχωρεί από το «Έμιρειτς», με τον μάνατζερ του να επιβεβαιώνει χθες την οριστική απόφαση του 28χρονου Ισπανού επιθετικού.

Ο... υπεύθυνος της δυσαρέσκειας του Λούκας, Αρσέν Βενγκέρ, μιλώντας χθες μετά την πρόκριση της Άρσεναλ, επιβεβαίωσε κι εκείνος ότι ο παίκτης βρίσκεται κοντά στην έξοδο, αλλά τόνισε ότι αξίζει περισσότερες ευκαιρίες: «Ναι, βρίσκεται κοντά στην έξοδο αλλά έχω πολλούς επιθετικούς. Έχω τον Ζιρού, τον Γουέλμπεκ, τον Γουόλκοτ, τον Σάντσες και τον Λούκας. Είναι αλήθεια ότι δικαιούται περισσότερες ευκαιρίες επειδή πετυχαίνει γκολ και είναι καλός παίκτης».

Οι ευκαιρίες για τις οποίες μιλάει ο Αλσατός τεχνικός, πάντως, εξαρτώνται από τον ίδιο. Αν τις δώσει, δεν αποκλείεται να αλλάξει η απόφαση του Λούκας να αποχωρήσει από το Λονδίνο, αλλά κατά πόσο αυτό είναι εφικτό;

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση