ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βενγκέρ: «Με εκνεύρισε η ομάδα μου»

Αρκετά παράπονα είχε ο Αρσέν Βενγκέρ από τους παίκτες της Άρσεναλ μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Πρέστον (1-2) και την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου.

«Νομίζω ότι από την αρχή της χρονιάς έχουμε κάνει πολλές ανατροπές και έχουμε πετύχει πολλά τέρματα στα τελευταία λεπτά. Θα ήθελα, όμως, πρωτίστως να συγχαρώ την Πρέστον για το καλό της παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και μας έβγαλε εκτός ρυθμού παίζοντας με πάθος, ενθουσιασμό και ποιότητα και δημιουργώντας μας πολλά προβλήματα. Έδειξε πλήρη αφοσίωση στο στόχο της σε ολόκληρο το 90λεπτο», τόνισε ο 67χρονος κόουτς για το σύλλογο της Championship.

«Η ομάδα μου με εκνεύρισε. Είμαστε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Premier League, και όμως, ο αντίπαλος κυριάρχησε στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Η Πρέστον είχε αρκετές ευκαιρίες και πιστεύω ότι ήμασταν εκτός ρυθμού παιχνιδιού, ή έστω, εκτός του ρυθμού που απαιτούσε ο αγώνας αυτός. Φυσικά και δεν ήθελα να πάω σπίτι μου μετά από το ματς έχοντας αποκλειστεί από το Κύπελλο», πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X