ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αυτά θέλουν Οζίλ και Σάντσες

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι φίλοι της Άρσεναλ, αναφορικά με την παραμονή των Αλέξις Σάντσες και Μεσούτ Οζίλ, στο «Έμιρεϊτς». Οι συζητήσεις ανάμεσα στην πλευρά της ομάδας και αυτή των παικτών, έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι, χωρίς, όμως, να υπάρξει λύση, με αποτέλεσμα και οι δύο να ζητάνε ένα ποσό της τάξης των 250 χιλιάδων λιρών την εβδομάδα, προκειμένου να ανανεώσουν!

Τα συμβόλαια των δύο παικτών τελειώνουν τον Ιούνιο του 2018, με τη διοίκηση να έχει μέσα στις προτεραιότητές της να τους κρατήσει στο Λονδίνο τουλάχιστον έως το 2020. Με το Σάντι Καθόρλα επίσης να πλησιάσει προς τη λήξη του συμβολαίου του (καλοκαίρι του 2017), οι διοικούντες έχουν μπροστά τους ένα μακρύ δρόμο διαπραγματεύσεων, ωστόσο, πρόσφατα «χτυπήθηκαν» από έναν εξωγενή παράγοντα την περίοδο που συζητούσαν με το Γερμανό μέσο και τον Χιλιανό επιθετικό.

Σύμφωνα με τους «Times», η Άρσεναλ θα ανοίξει και πάλι τις διαπραγματεύσεις με το ζευγάρι αμέσως μετά την επιστροφή τους από τις διεθνείς υποχρεώσεις που έχουν με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους. Οι απαιτήσεις τους, πάντως, για 250.000 λίρες την εβδομάδα είναι ποσό που απέχει πάρα πολύ και συγκεκριμένα κατά 70.000 περισσότερα από αυτά που συζητήθηκαν τον περασμένο χρόνο.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση