ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανακοίνωσε Τσιτσαρίτο η Γουέστ Χαμ

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τσιτσαρίτο από την Λεβερκούζεν, καταβάλλοντας στον γερμανικό σύλλογο την ρήτρα των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μεξικανός επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. O Τσιτσαρίτο ξεκίνησε την καριέρα του από την Γουαδαλαχάρα και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Λεβερκούζεν.

Η Λεβερκούζεν θα καρπωθεί το ποσό των 16 εκατομμυρίων λιρών από την πώληση του διεθνούς άσου, ο οποίος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του λονδρέζικου συλλόγου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στη Γουέστ Χαμ. Πρόκειται για έναν ιστορικό αλλά και φιλόδοξο σύλλογο, κάτι που αποδεικνύεται και από τις μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου»

«Προέρχομαι από τρεις καλές χρονιές σε Ισπανία και Γερμανία αλλά το αγγλικό πρωτάθλημα ήταν πάντα ένα σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα μου και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο Νησί. Ανυπομονώ για την έναρξη της σεζόν και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πιάσει τους στόχους της» ανέφερε μεταξύ άλλων το νέο μεταγραφικό απόκτημα.

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση