ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Κ19 της Αγγλίας!

Το μέλλον δείχνει να είναι λαμπρό! Ένα εξαιρετικό καλοκαίρι ολοκληρώνεται για τις μικρές εθνικές ομάδες, με την Κ19 εθνική Αγγλίας να κατακτά το αντίστοιχο ηλικιακό Euro παίρνοντας ακόμη έναν τίτλο για την χώρα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο που κατέκτησε η Κ20. Πρώτο τρόπαιο στην συγκεκριμένη διοργάνωση για τα "νεαρά λιοντάρια".

Παρουσία σε τελικό Euro για την Κ17. Μουντιάλ για την Κ20. Σκληρή μάχη στα ημιτελικά του Κ21 με την μετέπειτα πρωταθλήτρια Γερμανία.

Αυτό ήταν το καλοκαίρι των προθαλάμων της ανδρικής εθνικής ομάδας της Αγγλίας, με την εθνική Νέων να κατακτά την κορυφή της Ευρώπης έπειτα από έναν τελικό κόντρα στην Πορτογαλία, απέναντι στην οποία ήταν πολύ καλύτερη συνολικά στο παιχνίδι.

Το πρώτο ημίχρονο στην Γεωργία θα μπορούσε κάλλιστα να κλείσει με ένα γκολ υπέρ των Άγγλων, αλλά Μάουντ και Σεσενιόν δεν μπόρεσαν να είναι 100% εύστοχοι απέναντι στην αντίπαλη εστία. Την διαφορά ήρθε να κάνει λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Σάλιμαν, που μετά από διώξιμο σε φάουλ του Μάουντ (σ.σ η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι) βρέθηκε στο σωστό σημείο για το 1-0.

Η απάντηση ήταν άμεση και ήρθε από παίκτη των “τριών λιονταριών”, και συγκεκριμένα του Ντουζόν Στέρλινγκ, που στην προσπάθειά του να απομακρύνει έκανε το 1-1.

Το νικητήριο τέρμα ήρθε δια ποδός Λούκας Νμέτσα, που τοποθετήθηκε στο ύψος του πέναλτι για να πάρει ιδανικό κόψιμο από τον μεγάλο πρωταγωνιστή Μάουντ και να του πιστώσει την ασίστ. Το 2-1 (68’) ήρθε από ακόμη μία αντεπίθεση των παικτών του Κιθ Ντάουνινγκ, που σε αυτόν τον τομέα φαινόντουσαν ασταμάτητοι και... δηλητηριώδεις. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έπαιξαν για δέκα λεπτά με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Αντετάγιο Εντούν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πηγή:england365.gr

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση