ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αποσύρθηκε ο Άλαρνταϊς!

Την απόφασή του να αποσυρθεί επ’ αόριστον για να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά του και τον εαυτό του πήρε ο Σαμ Άλαρνταϊς, που μίλησε για... καθαρό μέτωπο, μια υπέροχη συνεργασία με την Κρίσταλ Πάλας και την σωστή στιγμή να πει το αντίο σε κάτι που θα του λείψει πολύ.

Δεν έκανε ξεκάθαρο εάν θα τον ξανά δούμε ή όχι σε κάποιον πάγκο κάποια στιγμή, ωστόσο στο άμεσο μέλλον αυτό αποκλείεται.

Η επιστολή του, στην οποία κάνει λόγο για την εθνική Αγγλίας και όσα προαναφέρθηκαν:

Ήταν αρκετά δύσκολη απόφαση για μένα, εν μέρη, αλλά σε άλλα γενικά σημεία ήταν πολύ απλή. Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην Κρίσταλ Πάλας και τον Στιβ Πάρις που μου έδωσαν την ευκαιρία να περπατήσω με το κεφάλι μου ψηλά, κρατώντας την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Πιο σημαντικό απ’ όλα ήταν ότι μου έδωσαν την ευκαιρία να ξανά φτιάξω τη φήμη μου μετά τα όσα συνέβησαν με την Αγγλία. Αισθανόμουν ότι άξιζα μια ευκαιρία στην Πρέμιερ για να προσπαθήσω να βοηθήσω σε κάτι. Όπως είπα και την περασμένη εβδομάδα, η Πάλας μου έδωσε ευκαιρία αποκατάστασης.

Γι’ αυτό είναι δύσκολο να αποχωρήσω τώρα. Θεωρώ ότι ο σύλλογος πορεύεται προς την σωστή κατεύθυνση, διαθέτοντας μια πολύ υποστηρικτική διοίκηση σε όλα τα πόστα, μια καλή ομάδα με σπουδαίους παίκτες και κάποιους από τους πιο παθιασμένους οπαδούς που έχω δει. Ήταν προνόμιο για μένα να δουλέψω εδώ για πέντε μήνες. Αλλά έρχονται και ώρες που πρέπει να αποφασίσεις τι πορεία θες να πάρεις στην ζωή σου, κι αυτό ήταν πολύ απλό για μένα. Θέλω να απολαύσω την ζωή όσο είμαι νέος και υγιής, να κάνω όλα όσα θέλω να κάνω, όπως να ταξιδέψω, να ξοδέψω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου και τα εγγόνια μου, χωρίς την μεγάλη πίεση που συνοδεύει την ζωή του προπονητή.

Είναι η σωστή ώρα για μένα. Δεν θέλω να πάρω κάποια άλλη δουλειά, θέλω απλώς να απολαύσω πράγματα που δεν μπορείς να απολαύσεις όταν είσαι 24/7 προπονητής σε έναν σύλλογο, πόσο μάλλον στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Στιβ Πάρις ήταν υπέροχος στην συζήτησή μας σήμερα. Ξέρω ότι τον σόκαρα λέγοντάς του ότι θα φύγω, αλλά η κουβέντα ήταν απολύτως πολιτισμένη και δεν τα σπάσαμε επ’ ουδενί.

Δεν πρόκειται ούτε για μεταγραφές, ούτε για οικονομικά ούτε για κάτι από αυτά που μπορεί να ειπωθούν. Πρόκειται για ξεκάθαρα δική μου απόφαση, γιατί πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για την οικογένειά μου και για τον εαυτό μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω άπαντες για τα μηνύματα στήριξης που δέχθηκα από τότε που έγινε γνωστή η είδηση. Είμαι σίγουρος ότι θα μου λείψει η προπονητική, αλλά δεν το μετανιώνω σε καμία των περιπτώσεων”.

 

Πηγή:england365.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση