ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βλέπει» Βέλλιο η Γουέστ Χαμ!

Το καλοκαίρι αναμένεται «θερμό»! Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στα ονόματα των επιθετικών που εξετάζει η Γουέστ Χαμ βρίσκεται και του Απόστολου Βέλλιου!  

Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Νότιγχαμ Φόρεστ, έχει τραβήξει τα βλέμματα σημαντικών συλλόγων του Νησιού, όπως της Γουέστ Χαμ, η οποία – σύμφωνα με πληροφορίες- έχει κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή για να συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία πριν «ενεργοποιηθεί»!

Μάλιστα, υπάρχουν φήμες ότι στο παιχνίδι της διεκδίκησής του ενδεχομένως να μπει και η περσινή πρωταθλήτρια Λέστερ, η οποία επίσης αναζητά λύσεις στη γραμμή κρούσης μετά την μέτρια έως κακή χρονιά των επιθετικών της!

Το θέμα βρίσκεται ακόμα στο αρχικό του στάδιο και ενδεχόμενες εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν!

Σημασία, ωστόσο, στην προκειμένη έχει ότι ο Έλληνας άσος κατάφερε με τη φετινή του παρουσία στην Τσάμπιονσιπ να τραβήξει την προσοχή των «μεγαθήριων» της Πρέμιερ Λιγκ, που βλέπουν στο πρόσωπό του έναν ικανό επιθετικό που μπορεί να δώσει λύσεις στο τοπ επίπεδο του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ευρώπης. 

 

Πηγή:england365.gr

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X