ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τιμωρία 18 μηνών για Μπάρτον!

Η καμπάνα ήταν πολύ βαριά! Ο Τζόι Μπάρτον τιμωρήθηκε με 18 μήνες απουσίας από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, λόγω της παράνομης στοιχηματικής του δραστηριότητας! 

Πολλοί περιμένουν, το ίδιο και εκείνος, ότι η τιμωρία θα ήταν σκληρή, όχι όμως και «εξοντωτική»! Η ποδοσφαιρική Ένωση της Αγγλίας μελέτησε τα στοιχεία που αναφέρουν ότι ο έμπειρος μέσος προέβη σε 1.260 στοιχηματικές ενέργειες την τελευταία 10ετία και αποφάσισε να τον θέσει… εκτός ποδοσφαίρου για τον επόμενο ενάμιση χρόνο!

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η ανακοίνωση της ποινής να σημάνει και το τέλος της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας, μιας και ο άσος της Μπέρνλι οδεύει στο 35ο έτος της ηλικίας του.

«Ο Τζόι Μπάρτον τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο και από οποιαδήποτε άλλη ποδοσφαιρική δραστηριότητα για 18 μήνες, με την ποινή του να έχει άμεση εφαρμογή, αφού κρίθηκε από την FA ότι είχε στοιχηματική δραστηριότητα.

Εκτιμάται ότι από τις 26 Μαρτίου του 2006 έως τις 13 Μαΐου του 2016 τοποθέτησε συνολικά 1.260 στοιχήματα, κάτι που είναι ενάντια στους κανονισμούς της FA. Επίσης, ο άσος της Μπέρνλι τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 30.000 λιρών και δέχθηκε προειδοποιήσεις για τη μελλοντική του συμπεριφορά. Θα ακολουθήσουν γραπτώς οι λόγοι της απόφασης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η FA.

Πηγή: england365.gr

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση