ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Άλλος» Μαχρέζ χωρίς Ρανιέρι

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ ήταν απ' τους στυλοβάτες - μαζί με τους Τζέιμι Βάρντι και Νγκολό Καντέ- της απίθανης Λέστερ του 2016, όμως στη φετινή σεζόν τα πράγματα ήταν αρκετά διαφορετικά ως τώρα.

Ο Αλγερινός δεν θύμιζε σε τίποτα τον ηγέτη της προηγούμενης χρονιάς, με το κακό κλίμα και τα ακόμη χειρότερα αποτελέσματα της ομάδας να οδηγούν εν τέλει στην απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Και ξαφνικά… η Λέστερ –και μαζί της ο Μαχρέζ- αναγεννήθηκαν! Τρία γκολ στη Λίβερπουλ, άλλα τόσα στη Χαλ και μάλιστα νικώντας με ανατροπή. Ο Μαχρέζ, ο οποίος στα δύο τελευταία ματς του Ρανιέρι στην ομάδα είχε 0 γκολ, 0 σουτ εντός εστίας, 0 τάκλιν και μόλις 3 ανακτήσεις της μπάλας, ήταν εκ των κορυφαίων των «αλεπούδων» στις δύο αυτές νίκες και αυτό φαίνεται στα αντίστοιχα νούμερά του.

Ο Αλγερινός σκόραρε μία φορά, έκανε τρία σουτ στον στόχο, ενώ έκανε δύο τάκλιν και ανέκτησε την μπάλα ούτε λίγο ούτε πολύ δεκατρείς φορές!

Είναι σαφές λοιπόν πως, όσο άσχημος και αν ήταν τρόπος με τον οποίο απομακρύνθηκε ο «Κλαύδιος» από τον πάγκο της Λέστερ, έχει λειτουργήσει ως τώρα ευεργετικά για την πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Ο Μαχρέζ πάντως, ενώ όταν ανακοινώθηκε η απόλυση του Ιταλού τεχνικού τον ευχαρίστησε για όλα μέσω Twitter, «κατηγορείται» πως ήταν ένας απ’ τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που συναντήθηκαν με μέλη της διοίκησης της ομάδας για να συζητήσουν για του μέλλον του Ρανιέρι στη Λέστερ. Οι εμφανίσεις του λοιπόν μάλλον δικαιώνουν όσους θεωρούν πως ο Μαχρέζ πλέον… περπατούσε μέσα στο γήπεδο επί και ήθελε να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση