ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τζέραρντ: «Ασέβεια από τους παίκτες της Λέστερ προς τον Ρανιέρι»

Ο «θρύλος» της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, πιστεύει πώς κατά κάποιο τρόπο οι παίκτες της Λέστερ φταίνε για την αποχώρηση του Κλαούντιο Ρανιέρι, εξαιτίας των εμφανίσεων τους το τελευταίο διάστημα μετά από την αποχώρηση του.

Οι εμφανίσεις της Λέστερ μετά την αποχώρηση του Ιταλού τεχνικού πρώτα με Λίβερπουλ και στη συνέχεια με την Χάαλ, δείχνουν ολοφάνερα πώς οι παίκτες της Λέστερ δεν ήθελαν τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ενώ σύμφωνα με την γνώμη του Στίβεν Τζέραρντ οι «κακές» εμφανίσεις είχαν... κίνητρο, για να αποχωρήσει εκείνος.

«Θεωρώ ότι υπονόμευαν για μεγάλο διάστημα τον προπονητή τους. Το να δείχνεις χαρακτήρα, όρεξη και διάθεση για μάχη και για τη νίκη στα τελευταία δυο παιχνίδια, όσα δεν κάνανε δηλαδή σε προηγούμενες εμφανίσεις, νομίζω πως αποτελεί μεγάλη ένδειξη ασέβειας προς το πρόσωπο του Ρανιέρι για τα όσα τους έδωσε την περασμένη σεζόν.

Παίζεις για τον σύλλογο, το έμβλημα, και όχι απαραίτητα για τον προπονητή. Γι’ αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα γκρουπ παικτών μπορεί να αποφασίσει για το πότε θα ‘γυρίσει ο διακόπτης’. Δυο εβδομάδες πριν, κανένας εξ αυτών δεν έτρεχε, δεν προσπαθούσε, δεν πίεζε, δεν έπαιζε γενικά με τον τρόπο που το έκαναν πέρυσι», σχολιάσε ο Άγγλος παλαίμαχος στο «BT Sport» για τις «αλεπούδες»

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση