ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έτοιμος να «σπάσει» ρεκόρ ο Γκαμπιαντίνι

Μία επίδοση που δεν έχει κατορθώσει να επιτύχει ποτέ κανείς ποδοσφαιριστής της Σαουθάμπτον στο παρελθόν θα «πιάσει» ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι, εφόσον σκοράρει στο σημερινό παιχνίδι με τη Γουότφορντ. 

Μία επίδοση που δεν έχει κατορθώσει να επιτύχει ποτέ κανείς ποδοσφαιριστής της Σαουθάμπτον στο παρελθόν θα «πιάσει» ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι, εφόσον σκοράρει στο σημερινό (4/3) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουότφορντ. 

Ο Ιταλός φορ, αν βρει και στο «Βικάρατζ Ρόουντ» τον δρόμο προς τα... αντίπαλα δίχτυα, θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των «Αγίων» που θα έχει καταφέρει να σκοράρει και στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του φορώντας τη φανέλα του συλλόγου. 

Για το ρεκόρ αυτό που καλείται να σπάσει στον αγώνα με τις «σφήκες», ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Κλοντ Πιέλ, σχολίασε αστειευόμενος: 

«Ελπίζω να το καταφέρει, αν και δεν μπορεί να βάζει από δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι» και μιλώντας με πιο... σοβαρό τόνο, συνέχισε: 

«Δεν είναι μόνο ότι σκοράρει. Είναι ένας παίκτης με ποιότητα, τον οποίο μπορούμε να τον βρούμε ανάμεσα στις γραμμές και συνδυάζεται πολύ καλά με τους συμπαίκτες του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχει καλά τρεξίματα, καλή κίνηση προς την αντίπαλη περιοχή και γενικώς, είναι ένας ενδιαφέρων ποδοσφαιριστής». 

 

Πηγή:sport-fm.gr

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση