ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν πάει Κίνα ο Άντι Κάρολ

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα οι Τιαντζίν Κουαντζάν, Χεμπέι Τσάινα και Σαντόνγκ Λουνένγκ επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους για τον Άντι Κάρολ, κάνοντας πρόταση στη Γουέστ Χαμ προκειμένου να πείσουν ομάδα και παίκτη για μία μεταγραφή της τελευταίας στιγμής.

Ο 28χρονος άσος αγωνίζεται για τα «σφυριά» από το 2012 και παρόλο που φέτος έχει μόλις 16 αγώνες στα πόδια του είναι ξεκάθαρο από τη μεριά της ομάδας πως δεν διαπραγματεύονται κάποια μεταγραφή.

Τι κι αν κάποτε κόστιστε στη Λίβερπουλ 41 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να τον αγοράσει από τη Νιούκαστλ, πλέον η εμπορική του αξία υπολογίζεται κοντά στα 10 εκατ.ευρώ με τις προτάσεις τον τριών ομάδων της Ανατολής να ξεπερνούν κατά πολύ το συγκεκριμένο ποσό.

Μολονότι πρόκειται για παίκτη που έχει υποστεί αρκετούς τραυματισμούς όσο βρίσκεται στη Γουέστ Χαμ, αποτελεί έναν επιθετικό βαρόμετρο για τη γραμμή κρούσης των Λονδρέζων και είναι ξεκάθαρο πως ο προπονητής του, Σλάβεν Μπίλιτς τον υπολογίζει πάραυτα και ως εκ τούτου τα λεφτά των Κινέζων αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο «πειστικά», όπως σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση