ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρανιέρι: «Μιλάω τα ίδια γαμ… αγγλικά»!

Έκανε… μπαμ ο Κλαούντιο Ρανιέρι! Μετά την ανακοίνωση στήριξης από τη Λέστερ, ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για τα περί αλλαγής στις σχέσεις του με τους παίκτες, με αναφορά σε… μακαρόνια και μπέργκερ!

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε στους δημοσιογράφους, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση στήριξης προς το πρόσωπό του από τη διοίκηση της Λέστερ και εμφανώς εκνευρισμένος, τόνισε: «Νομίζω ότι η ανακοίνωση είναι για τα media. Ξέρω τις απόψεις του προέδρου. Ίσως ήθελε να σταματήσει όλη τη φημολογία. Δεν ζήτησα από κανέναν να το κάνει, ήξερα τι σκέφτεται ο πρόεδρος.

Καταλαβαίνω το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου, πρέπει να κάνω τη δουλειά μου. Όταν κερδίζεις τρία παιχνίδια, είσαι Θεός και όταν χάνεις τρία, δεν είσαι. Δεν πρόκειται για κρίση. Όταν χάνεις, χάνεις και σε αυτοπεποίθηση, και είναι λογικό», είπε αρχικά.

Όσο για το δημοσίευμα της «Mirror», πως αντικατέστησε τα μπέργκερ κοτόπουλου με μακαρόνια, προκειμένου να τιμωρήσει τους ποδοσφαιριστές του, σχολίασε: «Δεν έχω δει ποτέ μπέργκερ κοτόπουλου. Μόνο τηγανητό κοτόπουλο. Είναι φανταστικό. Και δεν μου αρέσουν τα μακαρόνια».

Για τα σχόλια του Κάσπερ Σμάιχελ περί ντροπιαστικής σεζόν της Λέστερ, αλλά και γενικά, το κλίμα στα αποδυτήρια, δήλωσε: «Ο Κάσπερ είναι ένας από τους ηγέτες μου και θέλει να τονώσει άπαντες. Οι σχέσεις στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικές. Προσπαθούμε για το καλύτερο, αλλά φέτος όλα μας πάνε στραβά. Όλα είναι ίδια με πέρυσι. Μιλάω τα ίδια γαμ… αγγλικά και με καταλαβαίνουν. Είπα στους ποδοσφαιριστές μου ότι η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή. Έχουμε φανταστική σχέση».

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση