ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ώρα κυπέλλου στην Αγγλία

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο αρχαιότερος θεσμός του ποδοσφαίρου σε διασυλλογικό αλλά και επίπεδο εθνικών ομάδων, το κύπελλο Αγγλίας, συνεχίζεται με τον τέταρτο γύρο, στο πρόγραμμα του οποίου μπορεί να μην περιλαμβάνεται κάποιο ντέρμπι, υπάρχουν όμως αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στις οποίες είναι αυξημένη η πιθανότητα να επιβεβαιωθεί πως πρόκειται για αυτόν των εκπλήξεων.

 Η αρχή γίνεται σήμερα με την πρωταθλήτρια Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι να είναι η πρώτη εκ των «ισχυρών» που «φλερτάρει» με τον αποκλεισμό, καθώς φιλοξενείται από την υπολογίσιμη Ντέρμπι Κάουντι και θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και αποτελεσματική εάν θέλει να συνεχίσει.

Ο κύριος όγκος των παιχνιδιών διεξάγεται το Σάββατο και το πιο «καυτό» παιχνίδι είναι αυτό της φιναλίστ του Λιγκ Καπ Σαουθάμπτον με την Άρσεναλ, με τους «Άγιους» μετά την τεράστια πρόκριση επί της Λίβερπουλ να φιλοδοξούν να καταφέρουν έναν ακόμα «ηχηρό» αποκλεισμό, αυτή τη φορά σε διαφορετική διοργάνωση.

Η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στο Λονδίνο απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, ενώ Λίβερπουλ, Τσέλσι και Τότεναμ δεν αναμένεται να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες παίζοντας στην έδρα τους με τις Γουλβς, Μπρέντφορντ και Γουίκομπ αντίστοιχα.

Την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις με τη Χαλ του Μάρκο Σίλβα να φιλοξενείται στην αγγλική πρωτεύουσα από τη Φούλαμ, ενώ η έτερη φιναλίστ του Λίγκ Καπ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Γουίγκαν με τους παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο να μην σκέφτονται οτιδήποτε άλλο πέραν της πρόκρισης στους «16» του θεσμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης φάσης(«32») του κυπέλλου Αγγλίας:

Παρασκευή 27/1

Ντέρμπι- Λέστερ 21:55

Σάββατο 28/1

Λίβερπουλ- Γούλβς 14:30
Μπλάκμπερν- Μπλάκπουλ 17:00
Μπέρνλι- Μπρίστολ 17:00
Τσέλσι- Μπρέντφορντ 17:00
Κρίσταλ Πάλας- Μάντσεστερ Σίτι 17:00
Λίνκολν- Μπράιτον 17:00
Μίντλεσμπρο- Άκρινγκτον 17:00
Όξφορντ- Νιουκάστλ 17:00
Ροτσντέιλ- Χάντεσφιλντ 17:00
Τότεναμ- Γουίκομπ 17:00
Σαουθάμπτον- Άρσεναλ 19:30

Κυριακή 29/1

Μίλγουολ- Γουότφορντ 14:00
Φούλαμ- Χαλ 14:30
Σάτον- Λιντς 16:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Γουίγκαν 18:00
Πηγή:www.sport-fm.gr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση