ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στη Γουότφορντ ο Νιάνγκ!

Η Μίλαν δάνεισε για τρίτη φορά τον Εμπάιγ Νιάνγκ, αυτήν τη φορά στη Γουότφορντ με σημαντική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο Εμπάιγ Νιάνγκ θα φοράει τη φανέλα της Γουότφορντ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, ως δανεικός από τη Μίλαν, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Γάλλος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα του αποφέρει 2.250.000 ευρώ.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής άρχισε τη σεζόν βασικός, μετά από έναν τραυματισμό που πέρυσι του έκοψε τη φόρα ενώ βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, ωστόσο η απόδοσή του δεν έπιασε τα στάνταρ του 2015-2016, με συνέπεια σιγά σιγά να χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα από τον Σούσο και να μην επανέλθει ποτέ.

Μετά από 4,5 χρόνια στο Μιλάνο δίχως σπουδαίες επιτυχίες, οι "ροσονέρι" έκριναν ότι ήταν περιττός στο ρόστερ του Βιντσέντζο Μοντέλα. Η Γουότφορντ έδειξε έντονο ενδιαφέρον και αναμένεται να πληρώσει 1.000.000 ευρώ για τον δανεισμό και ακόμα 15.000.000 ευρώ σε περίπτωση που επιθυμεί να τον αγοράσει το καλοκαίρι.

Στη Μίλαν, ο διεθνής με την κ-21 της Γαλλίας σημείωσε 12 γκολ σε 76 εμφανίσεις κι ενώ είχε παραχωρηθεί δανεικός σε Μονπελιέ και Τζένοα σε αυτά τα 4,5 χρόνια.

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση