ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αντάλλαξαν... δώρα στο Riverside

Η Μίντλεσμπρο ήλπιζε σε καλύτερο, για εκείνη, ποδαρικό από τη Λέστερ το 2017, όμως οι δύο ομάδες έμειναν δίχως τέρματα (0-0) στο πρώτο ματς της 20ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, ανταλλάσσοντας δώρα με τον βαθμό που πήρε η καθεμιά.

Κατοχή μπάλας, κινήσεις, γεμίσματα στην περιοχή, αλλά αδυναμία δημιουργίας σοβαρής ευκαιρίας για γκολ. Η Μίντλεσμπρο μπορεί να ηγήθηκε στο κομμάτι της πιο επικίνδυνης ομάδας στον αγωνιστικό χώρο του Riverside, όμως αυτό λίγη σημασία είχε από τη στιγμή που ο Σμάιχελ παρέμενε ήρεμος στα καρέ της Λέστερ. Οι «αλεπούδες» ξεκίνησαν πατώντας λίγο περισσότερο το πόδι στο γκάζι, όμως σταδιακά υποχώρησαν. Απείλησαν με ένα διαγώνιο σουτ του Φουχς που έφυγε άουτ και η γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση ήταν ξανά ο τρόπος που επέλεξαν να παίξουν. Η «Μπόρο» είχε σε καλή μέρα τον Αντάμα Τραορέ, αλλά οι λανθασμένες επιλογές ήταν αιτία της διατήρησης του 0-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Η ανάπτυξη της Μίντλεσμπρο, πέρασε από δεξιά στ' αριστερά στο δεύτερο μέρος, με τον Τζορτζ Φρεντ να παίρνει τα πάνω του και να μονοπωλεί το αγωνιστικό ενδιαφέρον αλλά και τις προσπάθειες της ομάδας του για το γκολ. Από τα πόδια τους και τις εμπνεύσεις του σημειώθηκαν ευκαιρίες για γκολ και στιγμές που ο κόσμος των γηπεδούχων ξεθάρρευε και πίστευε πως θα συνέβαινε κάτι καλό, όμως η μπάλα δεν κατέληγε στα δίχτυα. Ούτε κάποιος την έσπρωξε στη σέντρα από αριστερά που πέρασε απ' όλα τα σώματα, ούτε ο Φρεντ την έστειλε μόνος του στην εστία όταν πέρασε από αριστερά τους Σίμπσον και Κινγκ, σουτάροντας όμως πολύ άσχημα. Η Λέστερ, αν και πλέον δεν αρκέστηκε σε αμυντικό παιχνίδι, με τους παίκτες της να παίρνουν μέτρα και να βρίσκονται πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που στο 83' απέφυγε το γκολ, με τον Γκαστόν Ραμίρεζ να ξεφεύγει από τον Χουτ, να έχει όλη την εστία απέναντί του και με το αριστερό να στέλνει τη μπάλα άουτ! Οι Πρωταθλητές, προκάλεσαν... καρδιοχτύπια στο φινάλε, όταν στις καθυστερήσεις μετέφεραν όλο τον κόσμο στα καρέ του Γκουζάν, όμως αυτός νίκησε τον Κινγκ σε μια κεφαλιά που προσπάθησε να κάνει, με το 0-0 να παραμένει στο σφύριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίντλεσμπρο: Γκουζάν, Φάμπιο, Τσέιμπερς, Γκίμπσον, Μπαραγκάν (34' Φρεντ), Φορσό (89' Λέντμπιτερ), Ντε Ρόουν, Κλέιτον, Τραορέ (80' Ντάουνινγκ), Νεγρέδο, Ραμίρεζ

Λέστερ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Χουτ, Μόργκαν, Φουχς, Κινγκ, Αμαρτέι, Μεντί (83' Ολμπράιτον), Μάχρεζ (71' Μούσα), Οκαζάκι (74' Γκρέι), Ουγιόα

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση