ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θα σκεφτεί την Κίνα ο Κλάτενμπεργκ!

Ο Άγγλος ρέφερι τόνισε πως εάν ερχόταν κάποια πρόταση θα σκεφτόταν να πάει εκεί για δουλειά αλλά για να βοηθήσει στην βελτίωση του επαγγέλματος και όχι να φουσκώσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

«Στην Κίνα σίγουρα θέλουν να αναπτύξουν το ποδόσφαιρό τους, ψάχνοντας να ποδοσφαιριστές και άτομα σε άλλα πόστα. Εάν ερχόταν η ευκαιρία - αυτό που θα έλεγα είναι πως έχω συμβόλαιο με την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν έχω κάποιο μακροπρόθεσμο πλάνο για την καριέρα μου. Πόσο μπορώ να είμαι διαιτητής; Είμαι στην Πρέμιερ Λιγκ 12 χρόνια. Δώδεκα φανταστικά χρόνια.

Δεν υπάρχει κάποια πρόταση στο τραπέζι, αλλά εάν έκαναν κάποια προσφορά, θα την σκεφτόμουν. Για την ώρα απολαμβάνω την δουλειά στην Πρέμιερ Λιγκ και την UEFA.

Tα λεφτά δεν αποτελούσαν ποτέ οδηγό μου για την διαιτησία. Οδηγός μου είναι κάτι διαφορετικό, ίσως να βοηθήσω τους γύρω μου. Στο μέλλον ίσως θα με έβλεπα να κάνω κάτι σαν τον Χάουαρντ Γουέμπ στην Σαουδική Αραβία, όπου βοήθησε στην ανάπτυξη του επαγγέλματος. Είναι σημαντικό θα υπάρχει διαιτητική ποιότητα για να συμβαδίζει με το επίπεδο του ποδοσφαίρου. Η Κίνα θα είναι ένας τεράστιος παίκτης στα χρόνια που έρχονται. Εάν θέλουν να φτιάξουν κάτι σοβαρό θα πρέπει να κάνουν και τις σωστές κινήσεις. Η διαιτησία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ποδοσφαίρου» ανέφερε στο AP.

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση