ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έσπασε τον κλοιό η Λίβερπουλ(vid)

Αγχώθηκε, ήταν νευρική, έχασε με τραυματισμό τον Κουτίνιο αλλά στο τέλος βρήκε τον τρόπο η Λίβερπουλ να κερδίσει με 2-0 τη Σάντερλαντ και να πιάσει τη Μαν. Σίτι στην κορυφή της πρέμιερ λιγκ.

Μετά από μέτριο πρώτο μέρος, ακολούθησαν στιγμές πίεσης στην εστία των «Μαύρων Γάτων», όμως το γκολ δεν ερχόταν. Τελικά δόθηκε η λύση από ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Οριτζί στο 75’ που έδιωξε το άγχος. Στις αντεπιθέσεις που ακολούθησαν, ήρθε το πέναλτι που κέρδισε ο Μανέ και εκτέλεσε ο Μίλνερ στο 91’ να τελειώσει τη δουλειά.

Πέναλτι στο τέλος είχε και η περσινή πρωταθλήτρια Λέστερ, όμως το γκολ του Σλιμανί από αυτό αρκούσε μόνο για να σώσει ένα βαθμό εντός έδρας με την Μίντλσμπρο αφού ισοφάρισε 2-2. Ευκαιρία για σημαντική νίκη έχασε η Μπόρο που προηγήθηκε δις με ισάριθμα γκολ του Νεγρέδο. Η πρώτη ισοφάριση της Λέστερ, ήρθε επίσης με πέναλτι του Μάρεζ.

Απίθανο ματς στο «Λίπερτι» με τη Σουόνσι να κάνει τη διαδρομή κόλαση-παράδεισος-κόλαση και πίσω για να κερδίσει τη Κρίσταλ Πάλας με 5-4! Η Πάλας προηγήθηκε με τον Ζαχά, όμως βρέθηκε να χάνει 3-1 από δυο γκολ του Φερ και ένα του Σίγκουρτσον. Η Πάλας μέσα σε εννιά λεπτά έφερε τούμπα την κατάσταση, με τα γκολ του Τόμκινς στο 75’, το αυτογκόλ του Κορκ στο 82’ και αυτό του Μπεντέκε στο 84’. Όμως, η Σουόνσι μίλησε τελευταία και με δυο γκολ του Γιορέντε στις καθυστερήσεις έκανε το ματς δικό της!

Στο άλλο ματς των 17:00, Χαλ και Ουέστ Μπρομ έμειναν στο 1-1. Μακόλει και Ντόουσον τα γκολ.

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση