ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Βάρντι δεν σκοράρει πια ούτε στην προπόνηση»!

Ο κόσμός το είχε τούμπανο και ο Κλαούντιο Ρανιέρι αναγκάστηκε να το παραδεχθεί δημόσια ότι ο Τζέιμι Βάρντι έχει... τσακωθεί με το γκολ.

Σχεδόν τρεις μήνες έχει να σκοράρει ο διεθνής Άγγλος επιθετικός. Συνολικά 14 παιχνίδια που έχει ξεχασει ο Βάρντι πως είναι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Και προφανώς αυτό δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στη Λέστερ, η οποία πέρυσι πήρε τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ και φέτος παλεύει για να μην υποβιβαστεί.

Το τελευταίο γκολ του 30χρονου επιθετικού τη φετινή σεζόν ήταν στις 10 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Λίβερπουλ. Σκόραρε, βέβαια, στο πρόσφατο φιλικό της εθνικής ομάδας της Αγγλίας με την Ισπανία, αλλά με τις «Αλεπούδες» διανύει περίοδο παρατεταμένης... ξηρασίας.

Ο ίδιος ο Ρανιέρι εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος που το... κανόνι της ομάδας του έχει σιγήσει.

«Δεν σκοράρει ούτε στις προπονήσεις. Βοηθά, βέβαια, στην δημιουργία γκολ και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα και θα αρχίσει να σκοράρει στα παιχνίδια» είπε ο Ιταλός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Προφανώς έχει επηρεαστεί και από το γεγονός ότι όλοι τον παρακολουθούν και περιμένουν να κρίνουν την απόδοσή του. Πρέπει κι εμείς να βρούμε λύσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X