ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βάρντι: «Δεν έχασα τον ρυθμό μου»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Τζέιμι Βάρντι σε γνωστό βρετανικό Μέσο, επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι νιώθει σωματικά καλά και ότι δεν έχει χάσει το ρυθμό του στο σκοράρισμα.

«Νιώθω πως τα πόδια μου βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο κόσμος μπορεί να λέει πως, όσο μεγαλώνεις ο ρυθμός σου χάνεται, αυτό, όμως, δεν με έχει επηρεάσει ακόμη εμένα», ανέφερε ο επιθετικός της περυσινής πρωταθλήτριας, Λέστερ και αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζει όσα του συμβαίνουν από την προηγούμενη -ειδικότερα- σεζόν, συμπλήρωσε:

«Φροντίζω πάντοτε να «τσιμπιέμαι». Δεν είναι μόνο αυτό που συνέβη την περυσινή χρονιά, είναι αυτό που συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου και πως έφτασα ως εδώ. Είναι καλό να παραμένεις προσγειωμένος. Είναι όμορφο να γίνεσαι γνωστός, σημαίνει ότι τα πας καλά, αλλά θεωρώ να συνεχίσω, όπως πορεύομαι τώρα».

Ο 29χρονος Άγγλος διεθνής στράικερ δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τη φετινή μέχρι στιγμής πορεία των «αλεπούδων» που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη σε Πρέμιερ και Τσάμπιονς Λιγκ, όπου σχολίασε:

«Αυτό που ξέρω είναι ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ παίζουμε ακριβώς, όπως γνωρίζουμε ότι μπορούμε να παίξουμε, κάτι που για κάποιο λόγο δεν μας βγαίνει στην Πρέμιερ. Ξέρω ότι στην Ευρώπη δεν μας έχουν παρακολουθήσει τόσο πολύ, όσο το έχουν κάνει οι αντίπαλοί μας στην Αγγλία, οπότε ίσως για αυτό τα πάμε πιο καλά εκεί. Επίσης, δεν μπορείς να συμμετέχεις σε μία διοργάνωση και να σκέφτεσαι πως δεν έχεις καμία ελπίδα. Αν το κάνεις, θα χάσεις όλα τα παιχνίδια».

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X