ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λίβερπουλ και φαβορί

24sports team

info@24sports.com.cy

Δύο γκολ του Ντάνιελ Στάριτζ αρκούσαν για τη Λίβερπουλ που επικράτησε 2-1 της Τότεναμ και βρίσκεται πλέον στα προημιτελικά του φετινού Λιγκ Καπ Αγγλίας. Με σκορ 2-0 η νίκη της Άρσεναλ επί της Ρέντινγκ στο «Έμιρεϊτς», άνετη «τεσσάρα» για τη Νιούκασλ κόντρα στην Πρέστον, πέρασε η Χαλ 2-0 τη Μπρίστολ Σίτι, στην παράταση το Λιντς – Νόριτς (1-1). 

Στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ βρήκε στόχο πολύ νωρίς για να μπει σε θέση οδηγού και ν' αποκτήσει άλλη ψυχολογία στο παιχνίδι με την Τότεναμ. Ο Ντάνιελ Στάριτζ μόλις στο 9ο λεπτό από τη σέντρα – σουτ του Γκρούιτς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο των Λονδρέζων για το 1-0. Η ομάδα του Ποκετίνο με 10 αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου απέναντι στη Μπόρνμουθ, προσπαθούσε να βρει την απάντηση, ο Γιάνσεν, όμως, δεν είχε την απαιτούμενη ποιότητα και αποτελεσματικότητα στις όποιες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν μπροστά από τα καρέ του Μινιολέ.

Η Τότεναμ εμφανίστηκε με άλλον αέρα στο δεύτερο μέρος, με τους παίκτες της αρκετά πιο χαλαρούς και με διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο, πράγμα που έκανε το παιχνίδι ν' ανοίξει και τους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν ό,τι θα μπορούσαν να πάρουν. Οι Ορίγκι και Στάριτζ παρέμειναν οι πιο δραστήριο από πλευράς Λίβερπουλ και ο Βέλγος έχασε σπουδαία ευκαιρία με μακρινό σουτ που απομάκρυνε ο Βορμ στο 59'. Ο Άγγλος, ωστόσο, θα ήταν που θα πετύχαινε το δεύτερο γκολ για τους «κόκκινους» και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, με το 2-0 να γράφεται στο 64ο λεπτό από εξαιρετική κάθετη πάσα του Βαϊνάλντουμ, με τον Στάριτζ να έχει όλο το χώρο και το χρόνο για να σκοράρει. Παρ' όλα αυτά, τα «σπιρούνια» θα έβρισκαν τρόπο να ξαναμπούν στο ματς και το έκαναν με πέναλτι του Γιάνσεν στο 76' σε μαρκάρισμα του Λούκας στον Λαμέλα! Οι Λονδρέζοι το πάλεψαν μέχρι το τέλος, ο Μινιολέ κλήθηκε να επέμβει για να διατηρήσει την ηρεμία στα καρέ του, ο Λαμέλα ζήτησε νέο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μορένο με τον ρέφερι να υποδεικνύει να συνεχιστεί το ματς, ενώ, ο Στάριτζ είχε δοκάρι σε μεγάλη ευκαιρία για να ρίξει τίτλους τέλους στο ματς! Το σφύριγμα της λήξης, βρήκε τον Κλοπ και τους παίκτες του να πανηγυρίζουν για την πρόκριση.

Τα αποψινά αποτελέσματα του 4ου γύρου στο Λιγκ Καπ:

Άρσεναλ - Ρέντινγκ 2-0
Μπρίστολ - Χαλ 1-2
Λίβερπουλ - Τότεναμ 2-1
Νιούκασλ - Πρέστον 6-0

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X