ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα δεδομένα στην κούρσα

Η έβδομη στροφή της φετινής, άκρως συναρπαστικής, πρέμιερ λιγκ έφερε νέα δεδομένα στην προοπτική των ομάδων με τη Τότεναμ να αποδεικνύει σε όλο το νησί πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι άτρωτη.

Στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κυριάρχησε, με τη Μαν. Γιουνάϊτετ, όμως στο δεύτερο είδε την Τότεναμ να επικρατεί καθαρά και έχασε πέναλτι κιόλας για μεγαλύτερη έκταση στο σκορ. Ο Ποκετίνο είναι ο κερδισμένος της στιγμής, αφού βλέπει πλέον την Τότεναμ του να είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφή και μόνη δεύτερη. Για τη Σίτι, δεν  χάθηκε τίποτα ασφαλώς με την πρώτη ήττα αλλά πήρε κι αυτή το μήνυμα πως φέτος στην πρέμιερ λιγκ περίπατο δε θα κάνει κανείς!

Ένα μόλις βαθμό πίσω βρίσκονται οι Άρσεναλ και Λίβερπουλ που πήραν δύσκολες και σημαντικές εκτός έδρας νίκες επί Μπέρνλι και Σουόνσι αντίστοιχα. Η Άρσεναλ και με δόση αμφισβήτησης αλλά και πάλι οι 16 βαθμοί και το -2 από την κορυφή είναι καλά σημάδια.

Αντίθετα, τα σημάδια δεν είναι καθόλου καλά για Μαν. Γιουνάϊτετ και Λέστερ που έμειναν στην ισοπαλία. Η πρωταθλήτρια είναι μόλις 12η στη βαθμολογία και δείχνει πως τα περσινά μεγαλεία απέχουν κατά πολύ. Η Γιουνάϊτετ πέταξε ένα ημίχρονο, πίεσε και έπρεπε να το καθαρίσει στο δεύτερο αλλά η μπάλα την τιμώρησε και την διατηρεί στο -6 και την έκτη θέση.

Δείτε τη βαθμολογία της πρέμιερ λιγκ μετά από εφτά αγώνες.

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση